Vigtig information

Fra 15. august foregår al tandbehandling på Vallerødskolen

Til forældre med børn og unge i Hørsholm kommunale tandpleje

Kommunens tandklinikker er pr. 15. august 2016 samlet på den tandklinik, der ligger på Vallerødskolen. Den eksisterende klinik på skolen er ombygget og klinikarealet udvidet. Tandklinikken på Hørsholm Skole blev lukket februar i år. Tandklinikken på Usserød Skole lukkes den 24.juni. Det vil sige, at alle børn og unge fremover skal gå til tandlæge på Vallerødskolens tandklinik.  

Samlingen af den kommunale tandpleje på Vallerødskolen er både en effektiviseringsgevinst og en styrkelse af det faglige fællesskab for hele den kommunale tandpleje. Der er skabt rammer for en bedre udnyttelse af alle ressourcer og kompetencer i behandlerteamet – og det kommer jer som brugere til gode. 

Med samlingen af tandklinikken er det jeres ansvar som forældre, at sørge for at barnet møder op til tandlægetiden – og meget gerne sammen med jer. Derfor får I som forældre brev om barnets tider i jeres e-boks. Vi håber, at I som forældre hilser ændringen velkommen, da det i høj grad er en invitation til dialog om jeres barns tandsundhed. 

Vallerød Skolen ligger på Stadion Allé 12, 2960 Rungsted Kyst, og der er gode busforbindelser til skolen.  Klinikken har åbent alle hverdage.

Fra den 9. til og med den 12. august klargør vi klinikken, men har et team herfra sendt op på Kokkedalskolen, til at varetage nødbehandlinger.

Hvis du har et akut tandproblem i denne periode, kan du derfor ringe og bestille en tid hos os der, på tlf. 72 56 53 60. Husk at sige, at du kommer fra Hørsholm.

Vi glæder os til at se jer på klinikken fra den 15. august

Mange hilsner fra Tandplejen